joomla templates top joomla templates template joomla

LeerlingenOrkest

Gepost in LeerlingenOrkest

Chr. Muziekvereniging Juliana heeft zich tot doel gesteld om een actief beleid te voeren m.b.t. het werven van nieuwe leden. Hiervoor hebben wij een leerlingen orkest. De kracht van dit orkest is dat ALLE leeftijden hierin kunnen meespelen; dus van 8 tot 88 jaar en van elk niveau. Of je nu net begint of in het verleden al jaren hebt gespeeld. Het opleidingsorkest is de opstap naar het groot orkest. 

 

Over het algemeen mogen leerlingen na 1 jaar les meespelen in het opleidingsorkest. Als zij hun HaFaBra diploma B hebben gehaald mogen zij de overstap maken naar het grootorkest. Uiteraard mogen zij dan nog gewoon mee blijven spelen bij het opleidingsorkest.

 

Samen muziek  maken én plezier maken; dat is de kracht van het jeugdorkest. Onder leiding van Sascha Ewoud wordt er elke vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur gerepeteerd in dorpshuis Het Trefpunt. De leerlingen repeteren voor de optredens die zij gedurende het jaar geven. Zo speelt het opleidingsorkest tijdens het donateursconcert en het koffieconcert van de havenfeesten, maar worden zij ook gevraagd voor de jeugddienst in de kerk en bijvoorbeeld de kerstmarkt! Om het nog leuker te maken gaan de leerlingen ook regelmatig gezellige dingen doen samen, zoals een uitje naar Walibi World!

 

Nieuwsgierig geworden?? Kom eens kijken tijdens een repetitie of optreden! Het is uiteraard ook mogelijk om vrijblijvend informatie aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30